logo
CAT | CAS

Jugant amb la Màgia

La màgia és un joc ? El jocs poden ser màgics ?

Aquestes són algunes de les preguntes que us   plantejareu en el nou espectacle d’en Hausson, “Jugant amb la Màgia”.

En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, el cub Rubik, el parxís , els daus o les tes cartes a les mans d'un mag?
  
Les respostes les trobareu a “Jugant amb la  Màgia” un espectacle on els jocs prenen el protagonisme per esdevenir els actors principals d’un muntatge màgic on la realitat supera la ficció. O potser és la ficció que supera la realitat?

 

Imagineu-vos en Hausson  intentant resoldre un cub Rubik, jugant en una maquina escurabutxaques  o fent una partida de dominó amb el públic... Una experiència que només viuran els  espectadors que vinguin a gaudir de l’espectacle i a compartir els jocs que  proposarà el Mag.

 

A “Jugant amb la Màgia” s’hi despleguen efectes de tota mena, des de la màgia de saló, la màgia amb la complicitat del públic, el metal·lisme, les prediccions, molts d’ells inèdits fins avui.

En resum, “Jugant amb la Màgia” us ofereix tot un seguit de vivències extraordinàries, en les quals el públic i el mag es converteixen en insòlits, sorprenents i fantàstics companys de jocs...

HAUSSON
Meeting Line
(+34)648 036 768
hausson@hausson.com